Om Second Chance

Välkommen till Second Chance

Angelica Granath, KBT, ACT coach, MI, Alkohol och drogterapeut, äger och driver Second Chance. Idén till att starta Second Chance började som en tanke tillsammans med Angelicas mamma som var socionom. En tanke om att tillsammans starta ett företag som skulle skulle hjälpa människor och djur med en andra chans i livet. Stötta, vägleda och tro det bästa om varje individ mot bakgrund av att alla vill uppnå den bästa versionen av sig själva och sträva efter psykiskt välmående.

Samma år som Angelica kom in på socialpedagogprogrammet fick hennes mamma diagnosen ALS. När Angelicas mamma tragiskt gick bort i sin sjukdom bestämde sig Angelica för att fullfölja den gemensamma drömmen och starta Second Chance.

Visionen är att kunna erbjuda en säker, individualiserad och kvalitativ behandling för varje klient. Att få klienterna att känna trygghet. Att Second Chance kan få människor att växa, hitta välmående, tro på sig själva och att tillsammans med klienten hitta vägar för att uppnå målen. En framtidsvision är att växa som företag och etablera sig för att kunna hjälpa, stötta och vägleda människor och även djur i framtiden.

Angelica jobbar med ungdomar och har erfarenhet av att möta vuxna tonåringar samt vuxna som lider av psykisk ohälsa, ångest, social fobi, sorg och andra svåra livsförhållanden. Angelica har erfarenhet av coachning för tonåringar och vuxna som befinner och befunnit sig i svårt missbruk och kriminalitet. Angelica utgår från KBT, ACT, MI och Mindfulness med respekt för individen i sina behandlingar. Second Chance sätter klienten i centrum och anpassar arbetet efter klientens behov och målsättningar.

Nyckelord: Förtroende, Förändring, Hållbarhet, Kommunikation, Ledarskap, Mod, Nyfikenhet, Trovärdighet, Ärlighet.

Våra Tjänster

Vill du uppnå förändring?

Kontakta mig för mer information eller boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal.